Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΥΡΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ



Συνεχίζεται ο αγώνας δρόμου ανεύρεσης Φ.Ε.Κ. ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ και το Φ.Ε.Κ. του Προέδρου. Παράλληλα και το Φ.Ε.Κ.  των συνδυασμών, των πολιτικών παρατάξεων με τους βουλευτές.

Γιατί όπως ο νόμος ορίζει, ο βουλευτής ορίζεται με νόμο εφόσον εκλεγεί.
Και από πληροφορίες που έχουμε, μαθαίνουμε ότι αυτά τα ίδια Φ.Ε.Κ.  τα ψάχνουν  και οι ίδιοι οι βουλευτές και δικηγόροι.

Όπως έχουμε πει, από τα Πρωτοδικεία προκύπτει αν εκλέχθηκε  ο Βουλευτής, διότι όλοι οι ψήφοι πάνε στα πρωτοδικεία και ο Εισαγγελέας, παρουσία συμβουλίου ανοιχτό για όλους, δηλαδή  βουλευτές και όσοι έχουν λάβει μέρος στην εκλογική διαδικασία, μπορούν να ακούσουν τα αποτελέσματα. Σε συνέχεια ο Εισαγγελέας δίνει σφαγισμένο έγγραφο στον Βουλευτή με τις περισσότερες ψήφους από κάθε συνδυασμό για να πάει στην Βουλή.

Και ανάλογα με το πόσες έδρες καταλαμβάνει το κάθε κόμμα,νομοθετούν και συστήνεται η βουλή σε Σώμα.
Χωρίς Φ.Ε.Κ. ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ η Βουλή δεν μπορεί να ψηφίσει κανέναν νόμο.
Το ίδιο βέβαια συμβαίνει και με τον πρόεδρο, ο οποίος επικυρώνει τους νόμους βάσει του συντάγματος.

Έτσι ο πρόεδρος εκλέγεται από μία βουλή που δεν έχει συσταθεί σε Σώμα με Φ.Ε.Κ., άρα είναι παράνομη.
Σε συνέχεια η παράνομη Βουλή διορίζει τους εισαγγελείς και τους δικαστές πάλι παράνομα, με μόνο σκοπό να αποφύγουν την φυλάκιση.
Όλα αυτά σταματάνε μόνο με την ένωση του Ελληνικού Έθνους, με την ένωσή μας
Μόνο με αφύπνιση όλων των Ελλήνων καθαρίζουν όλα.

Σήμερα χτίζουμε Πολίτες. Πρέπει όλοι να μάθουμε όλους τους νόμους με τους οποίους μας δυναστεύουν. Πρέπει όλοι να μάθουμε τι έχει γίνει αλλά και τί θα φτιάξουμε.
Πού θα εγκαθιδρυθεί η Ελλήνων Πολιτεία;;; Σε αυτά τα ζωντόβολα;;;
Αυτά είναι ήδη μορφοποιημένα. Έχουν ήδη πάρει την μορφή τους, που σημαίνει ότι οι άνθρωποι πρέπει να γίνουν πολυμορφικοί και να γνωρίζουν και τα Φ.Ε.Κ. και τους Νόμους για την προστασία του ανθρώπου και της ίδιας της Πολιτείας.

Έχεις δείξει εμπιστοσύνη σε όλους χωρίς να ελέγξεις τίποτα.
Εσύ δεν ψήφισες;
Εσύ δεν ήσουν στο δόγμα;
Και έφεραν και το μνημόνιο μνημόσυνο, δηλαδή πτωχεύουμε, δεν υπάρχει λύση.

Και έρχομαι το  2012 και λέω: « Για να πτωχεύσετε αυτήν την χώρα θα πρέπει να μου το αποδείξετε»
Γι αυτό  έβαλα  τα 600 στην Ελληνική Κυρίαρχη Δημοκρατία, για να μην πτωχεύσουν τη χώρα.

Γιατί εάν δεν τα έβαζα στην Ελληνική Δημοκρατία θα την είχαν πτωχεύσει τη χώρα.
Έτσι όπως τα έβαλα όποιος βρωμιάρης Ευρωπαίος έρθει δήθεν ότι του χρωστάμε, θα πρέπει να μας αποδείξει από πού του χρωστάμε. Και βεβαίως δεν μπορείς να πτωχεύσεις μια χώρα από την στιγμή που έχει χρήματα.

Έπρεπε λοιπόν να έρθει ένας χαζαράκος και να πει εγώ θα πτωχεύσω την Ελλάδα για 30 δις. Το ομόλογο θα έπρεπε να το δώσει σε μένα και να πάρει τα χρήματα από τον λογαριασμό που εγώ διαφεντεύω. Που σημαίνει ότι είμαι ο πληρεξούσιος της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας.Ακόμα και σήμερα εγώ έχω την διαχείριση του λογαριασμού.

Δεν την έχει ούτε η κυβέρνηση ούτε κανένας άλλος.
Που σημαίνει ότι θα βλέπαμε από πού είναι το ομόλογο, πότε το πήρε και έχουμε δικαίωμα να ζητήσουμε και πόθεν έσχες σε μια εισαγγελική διαδικασία

Οπότε ο χαζαράκος θα είχε πολύ μεγάλο πρόβλημα. Και δεν το ήθελε αυτό. Για αυτό και δεν ήρθε ποτέ να ζητήσει τα λεφτά από την Ελλάδα.
Και αφού δεν πτώχευσαν την Ελλάδα μπήκαμε στον πόλεμο...και καλούμε όλους τους Έλληνες ανθρώπους να μπούνε στον πόλεμο, να μπούνε στην απελευθέρωση και όχι να αφήσουν τις βολές να έρχονται συνέχεια επάνω μας. Όσο συστρατεύεσαι δεν θα μπορούν να πατήσουν την σκανδάλη. Γιατί καθυστερείς;
Δεν σηκώνομαι να φύγω γιατί μόλις φύγω θα πτωχεύσουν την Ελλάδα την επόμενη μέρα. Πρέπει να ενωθούμε και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας..την αφθονία μας.
Υπάρχουν πολλά έγγραφα από επίσημους φορείς που έχουν σταλεί στις Ελληνικές κυβερνήσεις, όπως πχ όταν έκανα την προσφορά να αγοράσω την Ολυμπιακή και απάντησε η Ενωμένη Ευρώπη. Ο Αλμούνια είπε γιατί δεν παίρνετε τα χρήματα του Αρτέμη Σώρρα, να αγοράσει ο Αρτέμης Σώρρας την Ολύμπιακή και επιλέγετε τον Βασιλάκη που θα είναι σαν αθέμιτος ανταγωνισμός;

Άρα πολλοί ξέρουν το δίκαιο και ποιά είναι η αλήθεια.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:







Δεν υπάρχουν σχόλια