Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΜΙΣΗΤΟΙ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Ο Μπλερ ζητά «ψηφιακές ταυτότητες» κορωνοϊού που θα αποδεικνύουν την «κατάσταση ασθένειας».

Ο πρώην πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Τόνι Μπλερ, ζήτησε τη δημιουργία ψηφιακών ταυτοτήτων (Digital IDs) για την παρακολούθηση της «κατάστασης της νόσου» ως μέρος των σχεδίων επανεκκίνησης των διεθνών ταξιδιών μετά την παγκόσμια κρίση του κορωνοϊού. 


Ο Μπλερ, που τώρα ηγείται του "Ινστιτούτου Τόνι Μπλερ για την Παγκόσμια Αλλαγή" (Tony Blair Institute for Global Change), είπε σε ένα ηχογραφημένο μήνυμα ότι οι ψηφιακές ταυτότητες αποτελούν μια «φυσική εξέλιξη του τρόπου με τον οποίο θα χρησιμοποιούμε την τεχνολογία, σε κάθε περίπτωση, στις δραστηριότητες της καθημερινής ζωής και αυτή η τεράστια κρίση δίνει έναν πρόσθετο λόγο για αυτό».

«Μπορεί να κάνω λάθος γι’ αυτό, αλλά όταν μπορώ να δω για παράδειγμα πώς ξεκινάτε πάλι κάποιες επιχειρήσεις, πώς ξεκινάτε ξανά τα διεθνή ταξίδια… η κατάσταση της ασθένειας των ανθρώπων, για παράδειγμα, έχει δοκιμαστεί; Ποιο είναι το αποτέλεσμα αυτής της δοκιμής; Είχαν την ασθένεια; Έχουν την ασθένεια; Νομίζω ότι αν δεν μπορείτε να καταγράψετε ορισμένα από αυτά τα δεδομένα με τρόπο που οι άνθρωποι μπορούν να χρησιμοποιήσουν, θα είναι δύσκολο να επιστρέψετε σε πράγματα φυσιολογικά όπως η μεταφορά», δήλωσε ο Μπλερ.

ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: https://youtu.be/stAM_XwCLrA

ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Make America Native Again

Make America Native AgainΠριν από 5 ημέρες (τροποποιήθηκε)

Tony Blair, the war criminal behind the false Iraq war
ΜΕΤ/ΣΗ: Ο Τόνι Μπλερ, ο εγκληματίας πολέμου πίσω από τον ψεύτικο πόλεμο στο Ιράκ

Clare Zigner

Clare ZignerΠριν από 4 ημέρες

Tony Blair is just another fascist who wants to intrude on individual rights.
ΜΕΤ/ΣΗ: Ο Τόνι Μπλερ είναι απλώς ένας άλλος φασίστας που θέλει να εισβάλει στα ατομικά δικαιώματα.

Womberto Biaggi

Womberto BiaggiΠριν από 5 ημέρες

Has anybody ever told this guy that he isn't in power any more?
ΜΕΤ/ΣΗ: Έχει πει ποτέ κάποιος σε αυτόν τον τύπο ότι δεν είναι πλέον στην εξουσία;

Outside The Box

Outside The BoxΠριν από 5 ημέρες

How many illnesses are we going to track after Covid-19?
ΜΕΤ/ΣΗ: Πόσες ασθένειες θα παρακολουθήσουμε μετά το Covid-19;

dave8323

dave8323Πριν από 4 ημέρες

Does this horrible man not understand how hated he is, how nobody cares what he says, and that anything he gives his support to will weaken it?
ΜΕΤ/ΣΗ: Δεν καταλαβαίνει αυτός ο φρικτός άνθρωπος πόσο μισητός είναι, πόσο κανένας δεν νοιάζεται για το τι λέει και πως οτιδήποτε υποστηρίζει θα το αποδυναμώσει;

Ray Ng

Ray NgΠριν από 2 ημέρες

This the disease of the mind not virus. How stupid is he.
ΜΕΤ/ΣΗ: Αυτή είναι η ασθένεια του νου και όχι του ιού. Πόσο ηλίθιος είναι.

Martin SvenssonΠριν από 2 ημέρες

That guy needs to be arrested and taken to court for trying to violate basic human rights.
ΜΕΤ/ΣΗ: Αυτός ο τύπος πρέπει να συλληφθεί και να προσαχθεί στο δικαστήριο επειδή προσπαθεί να παραβιάσει τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα.

Jason Devon

Jason DevonΠριν από 5 ημέρες

LOL, 0 likes and 9 dislikes in no time at all. Tony "The Butcher" Blair is arguably the most hated man in living memory.
ΜΕΤ/ΣΗ: LOL, 0 επισημάνσεις "μου αρέσει" και 9 "δεν μου αρέσει" σε χρόνο μηδέν. Ο Τόνι "Ο Χασάπης" Μπλερ είναι αναμφισβήτητα ο πιο μισητός άνθρωπος στη ζωντανή μνήμη.

George Moore

George MooreΠριν από 2 ημέρες (τροποποιήθηκε)

This is gonna destroy humanity ! This reptile must be stopped!
ΜΕΤ/ΣΗ: Αυτό θα καταστρέψει την ανθρωπότητα! Αυτό το ερπετό πρέπει να σταματήσει!

Mark Thomas

Mark ThomasΠριν από 2 ημέρες

Imagine the protests and riots if this is brought in.
ΜΕΤ/ΣΗ: Φανταστείτε τις διαμαρτυρίες και τις ταραχές, εάν αυτό συνεχιστεί.

roland sedlmeier

roland sedlmeierΠριν από 3 ημέρες

BS - this is they way to the new nazi regime, they are using this flu epidemic for a new autocracy
ΜΕΤ/ΣΗ: Bullshit - αυτός είναι ο δρόμος προς το νέο ναζιστικό καθεστώς, χρησιμοποιούν αυτήν την επιδημία γρίπης για μια νέα απολυταρχία

Simone Kay

Simone KayΠριν από 2 ημέρες

You are not going to get away with this Tony Blair
ΜΕΤ/ΣΗ: Δεν πρόκειται να την γλυτώσεις  με αυτό Τόνι Μπλερ

Chocolate Sugar

Chocolate SugarΠριν από 4 ημέρες

Looool he sounds like he regurgetating someone else speech
ΜΕΤ/ΣΗ: Looool ακούγεται σαν να αναμασάει ομιλία κάποιου άλλου

Feet On The Street

Feet On The StreetΠριν από 4 ημέρες

Don't let Blair exploit this crisis
ΜΕΤ/ΣΗ: Μην αφήσετε τον Μπλερ να εκμεταλλευτεί αυτήν την κρίση


Phil Davis

Phil DavisΠριν από 3 ημέρες

Beware people. This is the agenda of the new order. They want to raise the new green economy out of the ashes of this virus that has the death rate of less than one half of one percent. This has been orchestrated and now the use of tech to further control the population. DO NOT FALL FOR IT! They plan to not let you travel if you dont have the Gate's ID that you've been vaccinated. The head of the IMF bluntly stated we need to start the economy much greener, and fairer. That means the destruction of everything you now know! The job you have, the business you started, everything must be to their liking. This lock-down is the prelude to total control of society. Fight back!
ΜΕΤ/ΣΗ: Προσέξτε άνθρωποι. Αυτή είναι η ατζέντα της νέας τάξης. Θέλουν να αυξήσουν τη νέα πράσινη οικονομία από τις στάχτες αυτού του ιού που έχει το ποσοστό θανάτου λιγότερο από το μισό του 1%. Αυτό έχει ενορχηστρωθεί και τώρα η χρήση τεχνολογίας για τον περαιτέρω έλεγχο του πληθυσμού. ΜΗΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΣΤΕ! Σκοπεύουν να μην σας αφήσουν να ταξιδέψετε εάν δεν έχετε το αναγνωριστικό της πύλης ότι έχετε εμβολιαστεί. Ο επικεφαλής του ΔΝΤ δήλωσε απροκάλυπτα ότι πρέπει να ξεκινήσουμε την οικονομία πολύ πιο πράσινη και πιο δίκαιη. Αυτό σημαίνει την καταστροφή όλων όσων γνωρίζετε τώρα! Η δουλειά που έχετε, η επιχείρηση που ξεκινήσατε, όλα πρέπει να είναι σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους. Αυτό το κλείδωμα είναι το προοίμιο για τον πλήρη έλεγχο της κοινωνίας. Αντεπιτεθείτε!

σ.σ: ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΣΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟΠΝΕΕΙ  Ο ΠΡΩΗΝ  ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΝΑ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ.

ΟΜΩΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΗ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ BILL GATES. ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΠΩΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ, ΟΠΩΣ ΨΗΝΕΤΑΙ Ο ΒΑΤΡΑΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΘΑ  ΕΚΒΙΑΣΤΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ! ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ  ΣΕ  ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ! 

Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΙΑ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝΑΖΟΝ ΛΙΓΝΙΤΗ, ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΡΥΠΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΡΕΟΡΤΑΖ:  https://www.energia.gr/article/167581/giati-kyvernhsh-kai-deh-paravlepoyn-thn-tehnologia-ccus-poy-tha-epetrepe-thn-peraitero-axiopoihsh-toy-ellhnikoy-lignitikoy-dynamikoy?fbclid=IwAR3MZNiNza_JkNsO24NlUyTEp_FHvX8UYjmf0CoFK0MFNb0aSo8pCwrLUdE

 
 Ένα δημοσιευμένο άρθρο στο περιοδικό forbes τον περασμένο μήνα ανέφερε ότι τα μελλοντικά αεροπορικά ταξίδια θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, «μάσκες προσώπου, χειρουργικά γάντια…διαβατήρια ανοσίας, επιτόπιες εξετάσεις αίματος και σήραγγες απολύμανσης».

«Οι ψηφιακές τεχνολογίες και ο αυτοματισμός θα διαδραματίσουν κρίσιμο ρόλο στο μέλλον των αεροπορικών ταξιδιών», προέβλεψε το Forbes.

 «Η ανάγκη μείωσης των "σημείων επαφής" στα αεροδρόμια συνεπάγεται την υποχρεωτική χρήση της βιομετρικής επιβίβασης που επιτρέπει στους επιβάτες να επιβιβάζονται σε αεροπλάνα με μόνο το πρόσωπό τους ως διαβατήριο».

Το άρθρο του Forbes σημείωσε ότι ορισμένες αεροπορικές εταιρείες, όπως η British Airways, η Qantas και η EasyJet, χρησιμοποιούν ήδη την τεχνολογία.


Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στο the guardian προειδοποίησε ότι η απόδειξη της ανοσίας στον κορωνοϊό θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία ενός «νέου συστήματος τάξης».

«Οι ειδικοί προβλέπουν ότι εάν οι επιζώντες διαπιστωθούν ότι έχουν ανοσία, θα μπορούσαν να εργαστούν σε διάφορες εργασίες και υπηρεσίες - όπως εθελοντισμός σε νοσοκομεία και γηροκομεία, φροντίδα ασθενών με κορωνοϊό και εργασία σε καταστήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας τροφίμων - χωρίς κίνδυνο", έγραψε η δημοσιογράφος Miranda Bryant.

«Και, ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο οι αρχές, οι επιχειρήσεις και η κοινωνία ανταποκρίνονται γενικά, θα μπορούσαν επίσης να δικαιούνται μεγαλύτερες ελευθερίες».

Η Miranda Bryant επισήμανε ότι στη Χιλή εκδίδονται «πιστοποιητικά κυκλοφορίας» σε άτομα που «ολοκληρώνουν την καραντίνα μετά από θετικό έλεγχο» για τον κορωνοϊό και σχόλια από τον Δρ. Anthony Fauci και τον Δρ. Ezekiel J Emanuel που υποστηρίζουν την ιδέα των «πιστοποιητικών» ή «διαβατηρίων».


σ.σ: ΜΕ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΔΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΒΑΛΤΟΥ, ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΙΣΝΠΟΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ! ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ, ΠΕΙΘΗΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΤΕΡΑΔΕΣ! ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ-ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΜΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ! 


Η ΟΠΟΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΝΕΑ! ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΙ ΤΙΣ «ΤΥΧΕΣ» ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΑΚΟΥΟ ΣΚΥΛΟ ΤΟΥ! ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ! ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΣΗ!

Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ «ΟΡΑΜΑ ΕΛΛΑΣ» ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΙΣ.

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΩΡΑ.
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.

ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΙΔΡΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.



ΠΗΓΗ
 








 


























 


Δεν υπάρχουν σχόλια