Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ

 

 

Προκλητική δήλωση Γεραπετρίτη προς συνταξιούχους: Θέλετε φρεγάτες ή αναδρομικά;

Ο υπουργός Επικρατείας Γ. Γεραπετρίτης κατά τη συνάντησή του με το Συντονιστικό των συνταξιουχικών οργανώσεων φέρεται να τους έθεσε το αδιανόητο δίλημμα "φρεγάτες ή αναδρομικά".
Σε μια άκρως προκλητική δήλωση προς τους συνταξιούχους φέρεται να προχώρησε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, κατά τη συνάντησή του με το Συντονιστικό των Οργανώσεών τους.

«Θέλετε να πάρετε αναδρομικά ή να πάρουμε φρεγάτες» φέρεται να ρώτησε την αντιπροσωπία των συνταξιουχικών οργανώσεων, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Συνταξιούχων Επικουρικής Ασφάλισης Αριστοτέλης Κάντας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Στο Κόκκινο".

Ακούστε το ηχητικό

ΠΗΓΗ

Βέβαια ο υπουργός έσπευσε να διαψεύσει ό,τι κατήγγειλε ο πρόεδρος της Ένωσης Συνταξιούχων Επικουρικής Ασφάλισης και μάλιστα απείλησε με νομικές συνέπειες,γιατί ξέρει πώς να κάνει debate. Είναι μέρος της δουλειάς του. Όμως η απόκρυψη του μεγέθους της πορείας των συνταξιούχων είναι η απόδειξη ότι το debate των ιθυνόντων υποβοηθάτε από τα μεσα μαζικής απόκρυψης της αλήθειας. Είναι πλεόν φανερό!
Διαβάστε την διάψευση  εδώ

 

σ.σ Το δίλλημα αυτό που έθεσε στους συνταξιούχους ο υπουργός επικράτειας κραυγαλέα μαρτυρεί την πάγια ευτελή αντιμετώπιση των συνταξιούχων και από αυτήν την κυβέρνηση αφού έχοντας πληρώσει τις εισφορές για το δικαίωμα της σύνταξης, με τα χρόνια εργασίας τους, τώρα χλευάζονται και απειλούνται από τους ιθύνοντες!

 

Με διακυβέρνηση της χώρας από την Ελλήνων συνέλευσις αυτά σταματούν δια παντός όπως και σχεδόν όλα όσα ισχύουν μεχρι σήμερα



Η Ελλάδα δεν είναι η Ψωροκώσταινα που θέλουν να πιστεύουμε. Μία "μικρούλα" απόδειξη υπάρχει στον Παγκόσμιο ισολογισμό Καταπιστευμάτων του 2007 όπου φαίνονται οι λογαριασμοί του πλούτου του Ελληνικού έθνους στις Ελληνικές τράπεζες



 

ΠΗΓΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια