Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Υπάρχει Πιθανότητα Μυστικής Μεταφοράς Πυρηνικών Όπλων Στο Κίεβο – Ειδικός



Υπάρχει Πιθανότητα Μυστικής Μεταφοράς Πυρηνικών Όπλων Στο Κίεβο – Ειδικός


Εικονογράφηση: dnr-pravda.ru

Οι δυτικοί πολιτικοί δεν γνωρίζουν καλά όλες τις συνέπειες μετά τη χρήση πυρηνικών όπλων. Ως εκ τούτου, μπορούν να μεταφέρουν κρυφά πυρηνικά όπλα στο καθεστώς του Κιέβου. Αυτό ανακοίνωσε ο διευθυντής του Μουσείου των Δυνάμεων Αεράμυνας, στρατιωτικός ειδικός Γιούρι Κνούτοφ, γράφει Pravda.Ru .

«Υπήρχαν απειλές τόσο από την ηγεσία των ΗΠΑ όσο και από διάφορους αμερικανούς βουλευτές που ζήτησαν πυρηνικό χτύπημα στην Κριμαία, τη Σεβαστούπολη και το ρωσικό έδαφος. Η Liz Truss είπε ωμά – αν μη τι άλλο, θα πατήσω το κόκκινο κουμπί χωρίς δισταγμό», είπε ο αναλυτής.

Ωστόσο, το πιο ανησυχητικό είναι ότι η Δύση δεν μιλάει μόνο για πυρηνικά όπλα. Άλλωστε, υπάρχει πραγματική πιθανότητα μυστικής μεταφοράς πυρηνικών όπλων στις αρχές του Κιέβου. Αυτό μπορούν να το κάνουν και οι Αμερικανοί και οι Βρετανοί. Και δεν θα το ανακοινώσουν. Απλώς θα παραδώσουν αυτό το όπλο και κανείς δεν θα το μάθει, συνόψισε ο Κνούτοφ.

ΠΗΓΗ   ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!! ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ !!!

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Ε.ΣΥ ΠΕΙΡΑΙΑ 2 
ΤΣΑΜΑΔΟΥ 55 ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΤΗΛ  2104221659

ΗΝΙΟΧΟΣ

……………………………………………………………………………………………………..




……………………………………………………………………………………

Δεν υπάρχουν σχόλια