Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι Ουκρανοί Λένε, Ότι Ήθελαν Να Ενταχθούν Στην Ε.Ε. Από Το 988 Μ.Χ.Χ. !!! Το Τερμάτισαν !!!


Οι Ουκρανοί Λένε, Ότι Ήθελαν Να Ενταχθούν Στην Ε.Ε. Από Το 988 Μ.Χ.Χ. !!! Το Τερμάτισαν !!!

Σημαίες της ΕΕ και της Ουκρανίας στο κτίριο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες, Βέλγιο - RIA Novosti, 1920, 16/10/2022
© AP Photo / Virginia Mayo
Η Ουκρανία και η Ευρώπη ήταν πάντα φίλοι, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το υπουργείο.
Στιγμιότυπο από τη σελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών της Ουκρανίας στο Twitter
© Υπουργείο Εξωτερικών της Ουκρανίας Στιγμιότυπο από τη σελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών της Ουκρανίας στο Twitter
.
«Το 988, ο πρίγκιπας Βλαντιμίρ ασπάστηκε τη Ρωσία του Κιέβου σε Χριστιανισμό και αποφάσισε ότι πρέπει να γίνουμε μέλος της EU (European Union) », έγραψε στην ιστοσελίδα του το υπουργείο Εξωτερικών της δημοκρατίας.
.
Το Υπουργείο πρόσθεσε ότι η Ουκρανία παραμένει προσηλωμένη σε αυτή την ιδέα και προστατεύει την Ευρώπη από τη Ρωσία .
.
Πολιτικοί και δημόσια πρόσωπα στο Κίεβο κάνουν τακτικά αμφίβολες δηλώσεις για την ιστορία.
Νωρίτερα, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Πάβελ Κλίμκιν δήλωσε σχετικά με την «ουκρανική καταγωγή» της Ρωσίας και της Λευκορωσίας .
Ο πρώην πρόεδρος Πέτρο Ποροσένκο χαρακτήρισε την ίδρυση της Μόσχας «μια απερίσκεπτη απόφαση των πριγκίπων του Κιέβου».
Και ο πρώτος πρόεδρος, Leonid Kravchuk , μίλησε για τη «συνάντηση» του Στάλιν και του Χίτλερ στο Lvov. Σύμφωνα με την πρώην βουλευτή της Ράντα Nadezhda Savchenko, οι Ουκρανοί είναι «ατομιστές» από τον 5ο-4ο αιώνα π.Χ.
Σύμφωνα με τη θεωρία της Ουκρανής τραγουδίστριας Ruslana, οι ρίζες των συμπατριωτών της ανάγονται στον αρχαίο πολιτισμό των Σουμερίων.
………………………..
ΑΛΦΕΙΟΣ : Σύμφωνα με όσα ιστορικά γράφονται, αρχαίος λαός με το όνομα “Ουκρανοί” δεν καταγράφεται πουθενά !! Οι Ουκρανοί ήταν παλιότερα γνωστοί με ονόματα όπως ΡουθήνοιΜικρορώσοι και Κοζάκοι.
.
Σύμφωνα, λοιπόν, με την δική μας ιστορική καταγραφή, με αποδείξεις και όχι παπαρολογίες …
Προ χιλιάδων ετών … [ Οι ΕΛΛΗΝΕΣ κάτοικοι του ΡΩΣ, παραπόταμου του Βορυσθένη, έδωσαν στον εαυτό τους την ονομασία ΡΩΣΣΚΙΕ -русские- που σημαίνει κάτοικος του ΡΩΣ. Ονομαστική ΡΩΣ, γενική (του) *ΡΩΣΣ για αυτό και με δυο Σ (C). Το C

 Το όνομα «Ρώς» στα ελληνικά σημαίνει «δύναμη,» «ορμή,» «πολεμικός στρατός» και «γρήγορες τακτικές.» και προέρχεται από το ελληνικό ρήμα: 1) ρούμαι που σημαίνει «κινούμε με ταχύτητα ή με βία, εκτινάσσω, ορμώ σε κάτι, ιδιαίτερα σε πολεμιστές.» Το κοντινότερο λατινικό ισοδύναμο ρήμα είναι ruo, που συνδέεται με το ελληνικό Ρέω που σημαίνει «να ρεύσει, να τρέξει, να επιταχύνει.»

Κατά μία άλλη εκδοχή, το  «Ρώς» επίσης προέρχεται από το ελληνικό παθητικό ρήμα: 2) ρώννυμι που σημαίνει «ενισχύω, κάνω κάποιον ισχυρό και δυνατό» και «βάζω εμπρός τη δύναμη, έχω δύναμη.
.

Τότε στην περιοχή τα ποτάμια ήταν οι κύριοι δρόμοι οι οποίοι συνέδεαν τα απομακρυσμένα εδάφη και προωθούσαν την ενοποίηση των φυλών του ελληνικού αποικισμού σε ένα κράτος, το Ρως (ΟΧΙ το ΡΩΣ του Κιέβου, αυτό είναι πολύ μεταγενέστερο), από την ονομασία του ποταμού Ρως (Рось).

Δείτε την αληθή ιστορία

………………………………………………………………………………………….

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Ε.ΣΥ ΠΕΙΡΑΙΑ 2 
ΤΣΑΜΑΔΟΥ 55 ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΤΗΛ  2104221659

ΗΝΙΟΧΟΣ

……………………………………………………………………………………………………..




…………………………………………………


Δεν υπάρχουν σχόλια