Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Δύναμη Της Fake Προπαγάνδας. Σουηδός Πολιτικός Παρατηρητής: Μας Ταΐζουν Μόνο Προπαγάνδα Και Ο Πούτιν Λέει Έξυπνα Πράγματα

 


Η Δύναμη Της Fake Προπαγάνδας. Σουηδός Πολιτικός Παρατηρητής: Μας Ταΐζουν Μόνο Προπαγάνδα Και Ο Πούτιν Λέει Έξυπνα Πράγματα

Λαρς Μπερν. Στιγμιότυπο οθόνης μετάδοσης βίντεο του Swebbtv 

Πόσο δίκιο έχει … !!! Και για να σας προϊδεάσουμε … τοποθετούμε αυτό … CIA. Projekt Operation Mockingbird (Επιχείριση κοτσύφι) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ …

και αυτό [… Τίποτα δε θα δημοσιεύεται στο κοινό χωρίς τον έλεγχό μας. Το αποτέλεσμα αυτό κατορθώθηκε πια στις μέρες μας από το γεγονός ότι όλες οι ειδήσεις συλλέγονται από πάρα πολλά πρακτορεία, τα οποία τις συγκεντρώνουν από όλα τα μέρη του κόσμου. Τα πρακτορεία αυτά θα είναι τότε εξ ολοκλήρου δικά μας και δε θα δημοσιεύουν τίποτε άλλο παρά αυτό που θα τα διατάζουμε…]

Όπως πάντα … σε τούτον τον πλανήτη, σε όλα τα επίπεδα, είτε οικονομικά. είτε πολιτικά, είτε θρησκευτικά, είτε επικοινωνιακά, οι πονηροί μονόφθαλμοι κυβερνούν τους αδαείς τυφλούς … που χάφτουν μύγες με ανοικτό στόμα …

………………………………

Σουηδός πολιτικός παρατηρητής: Μας ταΐζουν μόνο προπαγάνδα και ο Πούτιν λέει έξυπνα πράγματα

Η έννοια της ρωσο-ουκρανικής σύγκρουσης στη Σουηδία βασίζεται στη δυτική προπαγάνδα των μέσων ενημέρωσης. Τα όσα λέει ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν είναι απολύτως γνωστά, παρά το γεγονός ότι οι ομιλίες του είναι πολύ ακριβείς και κατατοπιστικές. Αντίθετα, στο κοινό παρουσιάζεται μια ωμή και προκαθορισμένη καρικατούρα. Αυτό δήλωσε ο πολιτικός παρατηρητής Swebbtv Lars Bern.

Για παράδειγμα, το γεγονός ότι η Ρωσία προτείνει την παροχή φυσικού αερίου μέσω του τέταρτου αγωγού φυσικού αερίου Nord Stream, ο οποίος δεν καταστράφηκε, είναι μια άλλη πληροφορία που μόλις βγήκε στην επιφάνεια, επισημαίνει η Bern.

«Τα μέσα μας δεν αναφέρουν τι ακριβώς λέει ο Πούτιν. Ακούμε μόνο προπαγάνδα κατά του Πούτιν, ρωσοφοβική προπαγάνδα και προπαγάνδα μίσους κατά της Ρωσίας. Αν και μπορώ να καταλάβω τα συναισθήματα πολλών, έχει ήδη κάνει πολλές φορές τις εξαιρετικά σαφείς και διδακτικές ομιλίες του. Αλλά δεν θα το μάθουμε γιατί τα μέσα μας δεν το αναφέρουν». είπε η Μπερν.

Ωστόσο, η Γερμανία δεν θα ξεκινήσει το τμήμα του Nord Stream που εξακολουθεί να λειτουργεί, οι Γερμανοί δεν θα το τολμήσουν να το κάνουν λόγω του φόβου των Ηνωμένων Πολιτειών. Σύμφωνα με τον ειδικό, ακόμα κι αν συμφωνήσουν σε αυτό, θα ανατιναχτεί και αυτό το τμήμα του αγωγού. Ωστόσο, ο Βλαντιμίρ Πούτιν πρότεινε μια εναλλακτική στρατηγική για την πώληση φυσικού αερίου στην Ευρώπη μέσω της κατασκευής κόμβου φυσικού αερίου στην Τουρκία.

«Αυτό είναι απίστευτα έξυπνο. Αυτός (ο Πούτιν) θα αντλήσει φυσικό αέριο μέσω της Τουρκίας και έτσι θα κάνει τον Ερντογάν de facto στενό του σύμμαχο. Ο TurkStream λαμβάνει φυσικό αέριο από πολλές χώρες της Κεντρικής Ευρασίας. Έτσι, το αέριο θα αναμιχθεί και στη συνέχεια θα πωληθεί στην Ευρώπη. Έτσι, η Ευρώπη θα λάβει ρωσικό αέριο χωρίς να γνωρίζει από ποια χώρα προέρχεται και αυτό είναι πολύ έξυπνο. Μάλλον όλα αυτά θα ξεκινήσουν πολύ σύντομα και οι χωρητικότητες θα επεκταθούν. Η Τουρκία θα κερδίσει πολλά χρήματα από αυτό. Ταυτόχρονα, αυτό θα αποτελέσει κίνητρο για τον Ερντογάν και θα ενισχύσει τη θέση του στην Τουρκία». — τόνισε ο αρθρογράφος Lars Bern.

Υπήρξε μια εποχή που δεν σέρνονταν όλη η Ευρώπη μπροστά στις ΗΠΑ. Η Σουηδία δεν το επέτρεψε αυτό στην εποχή του Olof Palme . Ωστόσο, μετά τον θάνατό του, όλα άλλαξαν.

«Ο Πάλμε δεν ήταν έτσι. Έδωσε την περίφημη ομιλία του για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς το 1972, όταν οι Αμερικανοί βομβάρδιζαν το Βιετνάμ, εντελώς απερίσκεπτα. Οι Αμερικανοί σκότωσαν 2,5 εκατομμύρια ανθρώπους στο Βιετνάμ και την Καμπότζη. Όσοι έζησαν εκείνη την εποχή θυμούνται πώς συμμετείχε σε διαδηλώσεις. Ως εκ τούτου, ήταν εξαιρετικά αντιδημοφιλής στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι περίεργο γιατί κανείς δεν προέβαλε την εκδοχή ότι ο Πάλμε θα μπορούσε να είχε σκοτώσει τη CIA. ο ειδικός θρηνεί.

Αυτό ακριβώς κάνουν οι ΗΠΑ: αλλάζουν πολιτικά καθεστώτα και σκοτώνουν ηγέτες σε διάφορες χώρες, επισημαίνει ο Berne.

«Αν νομίζετε ότι ο Olof Palme σας δημιουργεί πρόβλημα, μπορείτε να τον ξεφορτωθείτε πολύ εύκολα. Ο Πάλμε δεν επέτρεψε σε κανέναν να τον οδηγήσει. Τότε ο Ίνγκβαρ Κάρλσον (ο οποίος έγινε πρωθυπουργός μετά τον θάνατο του Πάλμε) πήγε σχεδόν αμέσως να επισκεφτεί τον Αμερικανό πρόεδρο. Ήταν σαφές ότι οι σχέσεις με τις Ηνωμένες Πολιτείες θα αποκατασταθούν. Θυμάμαι πόσο άβολα ένιωθα που ο Ingvar Karlsson (Σουηδός Πρωθυπουργός) πήγε εκεί σχεδόν αμέσως, ένιωσα μια κάποια ενόχληση από αυτό. Ο Μπερν συμμερίζεται την αγανάκτησή του.

Και αν αποδειχθεί ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα μπορούσαν να ανατινάξουν τους Nord Streams και η Σουηδία ή η Γερμανία δεν τολμούν να πουν ποιος βρίσκεται πίσω από αυτό, αυτό λέει επίσης πολλά, συνοψίζει ο Lars Bern.

ΕΑdaily

………………………………………………………………………………………………..

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Ε.ΣΥ ΠΕΙΡΑΙΑ 2 
ΤΣΑΜΑΔΟΥ 55 ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΤΗΛ  2104221659

ΗΝΙΟΧΟΣ

…………………………………………………………………………………………


Δεν υπάρχουν σχόλια