Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μολδαβία. Η Ρουμάνα Sandu Και Ο Εβραίος Shor !! “Δύο Γάϊδαροι Μαλώνουν Σε Ξένον Αχυρώνα” !!

 


Μολδαβία. Η Ρουμάνα Sandu Και Ο Εβραίος Shor !! “Δύο Γάϊδαροι Μαλώνουν Σε Ξένον Αχυρώνα” !!

Υπάλληλοι της υπηρεσίας πληροφοριών και ασφάλειας της Δημοκρατίας της Μολδαβίας - RIA Novosti, 1920, 04.11.2022
© Φωτογραφία : Serviciului de Informații și Securitate Υπάλληλοι της Υπηρεσίας Πληροφοριών και Ασφάλειας της Δημοκρατίας της Μολδαβίας. Φωτογραφία αρχείου
  Δεν υπάρχει λέμε !!! Αυτό που ζούμε είναι εξωπραγματικό !!! Πολλή φασαρία κάνουν ο Shor και η Sandu στη Μολδαβία, με τα πραγματικά θύματα του σκυλοκαυγά να είναι οι αθώοι, αλλά αποχαυνωμένοι Μολδαβοί !!! Όχι ότι οι άλλοι πάνε πίσω, όπως και οι Έλληνες, αλλά εδώ ασχολούμαστε με την περιοχή όπου κάποτε, προ χιλιάδων ετών ζούσαν Έλληνες και γι’ αυτό οι τοπωνυμίες είναι ελληνικές κι εκεί !! Αίφνης, ο ποταμός Δνείστερος λεγόταν Τύρας, εξ ου και η μέχρι σήμερα πόλις Τίρασπολ !!!
.
Πληροφορούμαστε λοιπόν, ότι οι αρχές της Μολδαβίας συνέλαβαν ή συνέλαβαν συνολικά περίπου 40 εκπροσώπους του αντιπολιτευόμενου κόμματος Shor, συμπεριλαμβανομένων των αρχηγών του, δήλωσε ο επικεφαλής της ένωσης, Ilan Shor.
.
Δημοσιεύαμε πριν μέρες με τίτλο: Μολδαβία. Η «Σουπιά SoroSandu» , ο George Soros και το κόμμα του Shor !! , όπου συν τοις άλλοις γράφαμε … ότι η πλάκα είναι στις ομοιότητες των ονομάτων !! Soros ο ένας … Shor ο άλλος !!!
.
Αν είναι δυνατόν δηλαδή !!! Ο Σόρος … εβραίος !! Ο Ζελένσκι … εβραίος !!! Ο Klitschko … εβραίος !!!
.
Η «Σουπιά SoroSandu» … ε, καλά, αυτή, λένε, είναι Ρουμάνα !!! Έτσι έχουμε το φαινόμενο να επιβεβαιώνεται η παροιμία του σοφού λαού : “δύο γάϊδαροι μάλωναν σε ξένον αχυρώνα” !!!
.
Βρε, κανένας Μολδαβός υπάρχει ;; Κανένας Ουκρανός ;;; Κανένας Έλληνας, για να πιάσουμε και τα δικά μας ;; Για να μην πιάσουμε και άλλες χώρες που τις εξουσιάζουν “εκλεκτοί του λαού του θεού” !!! Επιτέλους, άνθρωποι, για πόσο ακόμα θα τρώτε σανό και θα σας λένε γκοΐμ … Δεν βαρεθήκατε ;;;

………………………………………………………………………………………….


Πηγή     ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια