Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δείτε Σε Βίντεο Τον Ζελένσκι Να Γελάει Στο Κάλεσμα Του Πούτιν Για Ειρήνη Το 2019

 

Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky σε συνέντευξη Τύπου μετά τη συνάντηση στη μορφή της Νορμανδίας στο Μέγαρο των Ηλυσίων - RIA Novosti, 1920, 15/01/2023
© RIA Novosti / Alexey Nikolsky / Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky σε συνέντευξη Τύπου μετά τη συνάντηση σε μορφή Νορμανδίας στο Μέγαρο των Ηλυσίων. Φωτογραφία αρχείου
Ο δημοσιογράφος Πάβελ Ζαρούμπιν, σχολιάζοντας αναφορές ότι η Ουκρανία έχει επιβάλει κυρώσεις εναντίον του, δημοσίευσε στο κανάλι του στο Telegram ένα βίντεο με την αντίδραση του Βλαντιμίρ Ζελένσκι στο κάλεσμα του Βλαντιμίρ Πούτιν για ειρήνη το 2019, αναφέρει το πρακτορείο RIA Novosti.
.
“Έχω μια προσωπική ανάμνηση για τον Ζελένσκι. Τράβηξα αυτές τις λήψεις ο ίδιος σε ένα κινητό τηλέφωνο στο Παρίσι το 2019. Ο τρόπος που συμπεριφέρθηκε ο Ζελένσκι όταν άκουσε τα λόγια για τις συμφωνίες του Μινσκ και τις εκκλήσεις για ειρήνη”, λέει η λεζάντα του βίντεο.
Δεν μου αρέσει να γράφω τίποτα εδώ που δεν αφορά σημαντικές ειδήσεις. Αλλά στέλνουν μηνύματα ότι ο Ζελένσκι έχει πλέον επιβάλει κάποιου είδους κυρώσεις εναντίον μου. Έχω μια προσωπική ανάμνηση του Ζελένσκι. Τράβηξα αυτές τις λήψεις ο ίδιος σε ένα κινητό τηλέφωνο στο Παρίσι το 2019. Ο τρόπος που συμπεριφέρθηκε ο Ζελένσκι όταν άκουσε τα λόγια για τις συμφωνίες του Μινσκ και τις εκκλήσεις για ειρήνη. Είμαι βέβαιος ότι ο πολύπαθος ουκρανικός λαός αργά ή γρήγορα θα επιβάλει πραγματικές και πολύ σκληρές κυρώσεις εναντίον αυτού που οδήγησε τη χώρα στην καταστροφή.” , γράφει ο Ζαρούμπιν.
.
Το πλάνο, που είχε δημοσιευτεί στο παρελθόν στην εκπομπή “Μόσχα. Κρεμλίνο. Πούτιν” στο κανάλι “Russia 1”, δείχνει πώς ο Ουκρανός ηγέτης χαμογελά και κάνει τα μούτρα στο φόντο της ομιλίας του Βλαντιμίρ Πούτιν για το περιεχόμενο των συμφωνιών του Μινσκ.
.
Την Κυριακή, ο Ζελένσκι επέβαλε την απόφαση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας της Ουκρανίας ( NSDC ) να επιβάλει κυρώσεις σε 198 πρόσωπα, συμπεριλαμβανομένων του ηθοποιού Yegor Beroev , του σκηνοθέτη Andriy Konchalovsky, της παραγωγού Yana Rudkovskaya και του στρατιωτικού δημοσιογράφου Semyon Pegov.
.
Η Σύνοδος Κορυφής της Νορμανδίας στο Παρίσι πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο του 2019. Σε αυτό, ο Πούτιν και ο Ζελένσκι συναντήθηκαν για πρώτη φορά αυτοπροσώπως ως πρόεδροι. Κατά τη διάρκεια των συνομιλιών μεταξύ των αρχηγών κρατών, ο αρχηγός της Ουκρανίας επέμεινε στην παραβίαση των συμφωνιών του Μινσκ. Έτσι, ζήτησε να μεταβιβάσει τον έλεγχο στα σύνορα με τη Ρωσία στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας πριν από τις εκλογές στο Donbass.
.
Όπως σημείωσε αργότερα ο Αντρέι Ρουντένκο , αναπληρωτής επικεφαλής του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών , ο Ουκρανός ηγέτης «απέτυχε να ανοίξει το Minsk-2, αντικαθιστώντας το με το Minsk-3, για να αφαιρέσει, πρώτα απ ‘όλα, τις αναφορές σε αλλαγές στο σύνταγμα και το ζήτημα της έλεγχος συνόρων.

………………………………………………………………………………………………..

ΠΗΓΗ. ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

Ε.ΣΥ ΠΕΙΡΑΙΑ 2 
ΤΣΑΜΑΔΟΥ 55 ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΤΗΛ  2104221659

                                                ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΕΛΕΥΣΙΣ”

ΗΝΙΟΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια