Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  ΤΗΣ 
ΝΙΚΗΣ ΚΕΡΑΜΕΩΣ 
ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!




Άραγε πόσο πιο ξεκάθαρα να δείξει κάποιος την θέση του ενάντια στα συμφέροντα της πατρίδας του;

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων, όπου τα πράγματα, όπως καθημερινά αποδεικνύεται, είμαστε εμείς, προσπαθεί ανελλιπώς και φαίνεται ότι τα καταφέρνει μέχρις ενός σημείου, να αλλοιώσει τον εθνικό χαρακτήρα των κρατών, χρησιμοποιώντας πιόνια πολιτικά και όχι μόνο!




  "Η Τριμερής Επιτροπή είναι ένα μη κυβερνητικό, προσανατολισμένο στην πολιτική φόρουμ που συγκεντρώνει ηγέτες στην ατομική τους ικανότητα από τον κόσμο των επιχειρήσεων, της κυβέρνησης, του ακαδημαϊκού κόσμου, του Τύπου και των μέσων ενημέρωσης, καθώς και της κοινωνίας των πολιτών

Η Επιτροπή προσφέρει μια παγκόσμια πλατφόρμα για ανοιχτό διάλογο, προσεγγίζοντας όσους έχουν διαφορετικές απόψεις και συνεργάζεται με φορείς λήψης αποφάσεων από όλο τον κόσμο με σκοπό την εξεύρεση λύσεων στις μεγάλες γεωπολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές προκλήσεις της εποχής μας
Τα μέλη της έχουν απόλυτη πίστη στις αξίες του κράτους δικαίου, της δημοκρατικής κυβέρνησης, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της ελευθερίας του λόγου και της ελεύθερης επιχείρησης που στηρίζουν την ανθρώπινη πρόοδο

Τα μέλη δεσμεύονται επίσης να υποστηρίξουν ένα διεθνές σύστημα βασισμένο σε κανόνες, στενότερη συνεργασία διασυνοριακά και σεβασμό της ποικιλομορφίας των προσεγγίσεων σε θέματα πολιτικής

 Όταν ξεκίνησε η πρώτη τριετία της Τριμερούς Επιτροπής το 1973, ο πιο άμεσος σκοπός ήταν να συγκεντρωθούν - σε μια εποχή σημαντικής τριβής μεταξύ των κυβερνήσεων - η ανεπίσημη ομάδα υψηλού επιπέδου που ήταν δυνατόν να εξετάσει μαζί τα βασικά κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τρεις περιοχές μας
Η Τριμερής Επιτροπή ιδρύθηκε από ιδιώτες πολίτες της Ιαπωνίας, της Ευρώπης (χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης) και της Βόρειας Αμερικής (Ηνωμένες Πολιτείες και Καναδάς) για την ενίσχυση της στενότερης συνεργασίας μεταξύ αυτών των βασικών βιομηχανικών περιοχών του κόσμου με κοινές ευθύνες ηγεσίας στο ευρύτερο διεθνές σύστημα .

 Σε βαθύτερο επίπεδο, υπήρχε η αίσθηση ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν βρίσκονταν πλέον σε μια τόσο μοναδική ηγετική θέση όπως ήταν στα προηγούμενα χρόνια μετά τον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο, και ότι μια πιο κοινή μορφή ηγεσίας - συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης και της Ιαπωνίας ειδικότερα - Θα χρειαζόταν το διεθνές σύστημα να αντιμετωπίσει επιτυχώς τις μεγάλες προκλήσεις των επόμενων ετών.


Η «αυξανόμενη αλληλεξάρτηση» που εντυπωσίασε τόσο τους ιδρυτές της Τριμερούς Επιτροπής στις αρχές της δεκαετίας του 1970 έχει εμβαθύνει στην «παγκοσμιοποίηση». Αυτή η αλληλεξάρτηση εξασφάλισε επίσης ότι οι αδιάκοπες συνέπειες της χρηματοπιστωτικής κρίσης που ξεκίνησε το 2008 έγιναν αισθητές σε κάθε έθνος και περιοχή. Έχει βασικά κλονίσει την εμπιστοσύνη στο διεθνές σύστημα στο σύνολό του.

Η Επιτροπή βλέπει σε αυτά τα άνευ προηγουμένου γεγονότα μια ισχυρότερη ανάγκη για κοινή σκέψη και ηγεσία από τις Τριμερείς χώρες, οι οποίες (μαζί με τους κύριους διεθνείς οργανισμούς) υπήρξαν οι πρωταρχικές άγκυρες του ευρύτερου διεθνούς συστήματος. Οι αμφιβολίες σχετικά με το εάν και πώς θα αλλάξει αυτή η υπεροχή δεν θα μειωθούν και, αν μη τι άλλο, έχουν εντείνει την ανάγκη να ληφθεί υπόψη ο δραματικός μετασχηματισμός του διεθνούς συστήματος. Καθώς οι σχέσεις με άλλες χώρες γίνονται πιο ώριμες - και η εξουσία γίνεται πιο διάχυτη - τα καθήκοντα ηγεσίας των αρχικών τριμερών χωρών πρέπει να εκτελούνται με άλλους σε αυξανόμενο βαθμό.

 Καθώς η πεποίθησή μας έχει ενισχυθεί ότι η Επιτροπή παραμένει πιο σημαντική από ποτέ στο να βοηθήσει τις χώρες μας να εκπληρώσουν τις κοινές ευθύνες ηγεσίας τους στο ευρύτερο διεθνές σύστημα, έχουμε επίσης αλλάξει. Η συμμετοχή μας έχει διευρυνθεί ώστε να αντικατοπτρίζει ευρύτερες αλλαγές στον κόσμο. Έτσι, ο Όμιλος Ιαπωνίας έγινε Όμιλος της Ασίας του Ειρηνικού, συμπεριλαμβανομένων το 2009 τόσο Κινέζικα όσο και Ινδικά μέλη. Μέλη του Μεξικού προστέθηκαν στην ομάδα της Βόρειας Αμερικής. Η Ευρωπαϊκή Ομάδα συνεχίζει να διευρύνεται σύμφωνα με τη διεύρυνση της ΕΕ. Συνεχίζουμε επίσης σε αυτήν την τριετία την πρακτική μας να προσκαλούμε πολλούς συμμετέχοντες από άλλους βασικούς τομείς." 

 Ανάμεσα στα μέλη της Τριμερούς Επιτροπής είναι και ο Henry Kissinger, ο διάσημος Ανθέλληνας!

Henry Kissinger, Trilateral Commission Membership List.,page11



Δηλαδή εκείνοι που ελέγχουν τις πολυεθνικές, τις τράπεζες, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τις κυβερνήσεις, και πολλά άλλα και που αποδεδειγμένα  προωθούν την Παγκοσμιοποίηση έχουν στήσει μία διεθνή επιτροπή, αποτελούμενη από επιλεγμένα άτομα που ανήκουν σε όλες τις εκφράσεις της δομής των κοινωνιών χωρίς να φαίνονται ευκρινώς τα κριτήρια επιλογής τους, η οποία προωθεί τα ιδιωτικά της συμφέροντα! Τα συμφέροντα της Παγκοσμιοποίησης! Τα συμφέροντα εκείνα που οδηγούν τις κοινωνίες προς την Νέα Τάξη Πραγμάτων, μίαν έκφραση που χρησιμοποιούν συνεχώς οι πολιτικοί τουλάχιστον, ανά τον κόσμο σε διάφορες ομιλίες τους μέσα ή έξω από τα κοινοβούλια! 
Αυτή η επιτροπή λοιπόν συγχαίρει την δική μας Υπουργό Παιδείας, κα Νίκη Κεραμέως για την επιλογή της ως μέλος της Ευρωπαϊκής  Επιτροπής Φίλων του Ντέιβιντ Ροκφέλερ Της Τριμερούς Επιτροπής!  
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!




















  




Δεν υπάρχουν σχόλια