Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΕ




Όλος ο πλανήτης μας έχει γίνει μία εταιρία! Όλες οι χώρες έχουν γίνει εταιρείες! Όλες οι μυστικές υπηρεσίες είναι ιδιωτικές! Τα δικαστήρια είναι ιδιωτικά! Αυτή η γελοιότητα όλων αυτών των υπανθρώπων είναι από πολύ παλιά. Είναι κάποιοι ιδιώτες με συγκεκριμένο μετοχολόγιο. Μας θεωρούν πράγματα! Αντικείμενα! Στον Ενιαίο Εμπορικό Κώδικα, τον προσωπικό του καθενός, αυτά τα ζώα χρεώνουν το κορμί μας, την ψυχή μας και δανειοδοτούντην εξέλιξη και ανέλιξη του πλανήτη και φτιάχνουν την πλατφόρμα πώς θα δυναστεύσουν τον κόσμο και πώς θα τον βάλουν στα καλούπια τους. Σήμερα δηλαδή ο πλανήτης χτίζεται πάνω στον άνθρωπο χωρίς τον άνθρωπο. Και δεν χτίζετε καν για τον άνθρωπο!

Έτσι το έκαναν και οι αποικιοκράτες. Με εταιρείες ( π.χ. West Indies Trading Company..., East Indies

Trading Company). Ίδρυαν μια εταιρεία, είχαν πλούτο, έφτιαχναν στρατό και πήγαιναν και έσφαζαν τους αυτόχθονες πληθυσμούς, τους έπαιρναν την γη, τους έκαναν σκλάβους και ιδιωτικοποιούσαν τον όποιο πλούτο, ορυκτό ή μη, υπήρχε στο κάθε μέρος. Εφάρμοζαν το δίκαιο των αποικιοκρατών και απομυζούσαν  τους ανθρώπους! Αυτό γίνεται ακόμα και σήμερα. Μπορεί να μην σφάζουν τους πληθυσμούς αλλά το κάνουν καταστρέφοντας οικονομικά τις χώρες!

Το πρώτο πράγμα που κάνει κάποιος με την εξώδικη εντολή αποπληρωμής των ιδιωτικών του και του κατά κεφαλήν αναλογικά δημόσιο χρέους, είναι ότι δηλώνει Έλληνας αυτόχθων κυρίαρχος ιθαγενής και ότι έχει δικαίωμα στα κληρονομικά του κεφάλαια. Και είσαι ενάντια σε αυτήν την ιδιωτική εταιρεία!

Το δεύτερο πράγμα που κάνει είναι ότι ξεχρεώνει το εξωτερικό δημόσιο χρέος στο κομμάτι που του αναλογεί, αφού ο καθένας μας και όλοι μαζί είμαστε το δημόσιο! Διότι το χρέος είναι η αφορμή που μας σκλάβωσαν στο ΔΝΤ και στις υποτιθέμενες αγορές, οι οποίες είναι άφραγκες και το μόνο που κάνουν είναι να χρησιμοποιούν και να οικειοποιούνται την μετοχοποιημένη ύπαρξη και την παραγωγικότητα των ανθρώπων για να παράξουν πλούτο , όπως έκαναν οι αποικιοκράτες στους σκλαβωμένους πληθυσμούς!

Σήμερα η χώρα μας είναι χρεωμένη και έχουμε ήδη τέσσερα μνημόνια επειδή είχαμε εξωτερικό χρέος. Και έχουμε 5, 7 , 8 κόμματα, κομμάτια δηλαδή, ξενόφερτων, γελοίων ψευτοϊδεολογιών να μας διοικούν κάνοντας τους υπαλλήλους των αποικιοκρατικών εταιρειών! Κάνουν ότι τσακώνονται για το θεαθήναι ενώ είναι μία γελοιότητα όλοι μαζί! Πέραν του ότι η εξώδικη αποπληρωμή σταματάει το εξωτερικό χρέος της Ελλάδας, αφού ο κάθε πολίτης ξεπληρώνει το χρέος που του αναλογεί και το ιδιωτικό χρέος που μπορεί να έχει κάποιος, στρώνεται ο δρόμος για να μπουν φυλακή όλα αυτά τα πολιτικά σκύβαλα του θεαθήναι  και να φύγουν δια παντός ο δυνάστες που έχουν σκλαβώσει την χώρα! Οι δυνάστες δεν έχoυν πατρίδα! Δεν τους αγγίζουν αυτά! Για αυτό εξαγοράζουν, εκβιάζουν επαγγελματίες πολιτικούς ώστε να τους έχουν πάντα υπό τις διαταγές τους! Χρηματοδοτούν μέσα μαζικής ενημέρωσης, χρηματοδοτούν και χειραγωγούν τους πάντες και τα πάντα για να πετυχαίνουν τον σκοπό, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον χρόνο που σπαταλάμε για την ζωή μας μέσα στην στημένη φούσκα που έχουν κατασκευάσει!   

Έλα να υπογράψεις την εντολή αποπληρωμής και να δηλώσεις ότι είσαι Έλληνας αυτόχθων ιθαγενής! Συστρατεύσου στον μεγάλο πόλεμο εναντίον των αποικιοκρατών! Συστρατεύσου στην Ελλήνων Συνέλευσις! Για όλα τα πνευματικά σου δικαιώματα! Για όλον τον πλούτο σου! Για να κάνεις μία χώρα πρότυπο! Αλλά για να γίνει αυτό:
 Πρέπει το έθνος να είναι συστρατευμένο!


























 

Δεν υπάρχουν σχόλια