Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΓΛΥΤΩΣΕ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ


    Από την αθωωτική  απόφαση του δικαστηρίου των 600δις καταλαβαίνουμε ότι οι μηνυτήριες αναφορές που είχαν κατετεθεί στον εισαγγελέα ήταν ψευδής, ο οποίος παρεπιπτόντως μπορούσε να κάνει έφεση της απόφασης αν νόμιζε πως υπήρχε κάτι μεμπτό ή αν παρουσίαζε κάποιος καινούργια στοιχεία πχ η κυβέρνηση! Έφεση δεν έγινε διότι στο δικαστήριο αποδείχτηκαν όλα!
    Ουσιαστικα το δικαστήριο το έκαναν για να ξεφύγουν από την μηνυτήρια αναφορά για εσχάτη προδοσία, που τους είχα κάνει, τον Νοέμβριο του 2012, στους 300 της βουλής και στους δύο εξωκοινοβουλευτικούς τον Γ. Προβόπουλο ως διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος και τον Κ. Παπούλια ως Πρόεδρο της Δημοκρατίας.










   σ.σ.: Η απόφαση 67650/13. Ο δικαστής μεταβιβάζει την δικογραφία στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, κατά το άρθρο 38 Κ.Ποιν.Κδ, για να διερευνήσει την τυχόν τέλεση αυτεπαγγέλτως διωκόμενων αδικημάτων, ιδίως αυτών της ψευδούς κατανήνυσης και της ψευδούς ανώμοτης κατάθεσης!   

  

    
σ.σ: Την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015, ο Άδωνης Γεωργιάδης ζητά από την ολομέλεια της βουλής να μην ψηφίσει υπέρ της άρσης της ασυλίας του. Το αποτέλεσμα ήταν βεβαίως να μην αρθεί! Ουσιαστικά εκβίασε τους υπόλοιπους βουλευτές λέγοντας ότι : « ... αν η Βουλή ανοίξει για τέτοιου είδους θέματα ασυλίας, θα αρθούν σιγά σιγά και οι ασυλίες και θα έρθουν οι μηνύσεις και των υπολοίπων τριακοσίων και δεν θα έχουμε παρά να ψηφίζουμε πάντα ναι»! 
https://www.facebook.com/notes/ηλιας-καλλεργης/ο-άδωνις-γεωργιάδης-ζητά-να-μην-αρθεί-η-ασυλία-του-και-στην-ουσία-απειλεί-τους-ά/10203984628575843/





Δεν υπάρχουν σχόλια