Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ο ΝΑΤΟ Θα Ενισχύσει Την Παρουσία Του Στην Αρκτική !!! ( ΠΡΟΣΕΧΩΣ … “ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ” !!! )



Το ΝΑΤΟ Θα Ενισχύσει Την Παρουσία Του Στην Αρκτική !!! ( ΠΡΟΣΕΧΩΣ … “ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ” !!! )

https://earth.google.com/web/@87.74533585,85.78177983,2411.51939698a,12547426.63717031d,35y,84.10754171h,0t,0r
: ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ … ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ !!! ΤΟ ΝΑΤΟ ΙΣΩΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΤΑΙ ΣΕ … “ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ” !!! ( ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΜΗ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΛΕΨΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΨΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ !!! )
……………………………………………….
Το ΝΑΤΟ θα ενισχύσει την παρουσία του στην Αρκτική λόγω της συμμαχίας μεταξύ Ρωσίας και Κίνας – Στόλτενμπεργκ
Η συνεργασία μεταξύ Ρωσίας και Κίνας στον Άπω Βορρά δεν ανταποκρίνεται στα συμφέροντα των χωρών του ΝΑΤΟ, εξαιτίας αυτού, η συμμαχία ενισχύει την παρουσία της στην περιοχή, δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας Γενς Στόλτενμπεργκ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «οι δυνατότητες της Ρωσίας στον Βορρά αποτελούν στρατηγική πρόκληση για τις χώρες του ΝΑΤΟ» και «η Κίνα επεκτείνει την παρουσία της στην Αρκτική και σχεδιάζει να κατασκευάσει το μεγαλύτερο παγοθραυστικό, επενδύοντας δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια σε ενέργεια, υποδομές και ερευνητικά έργα στον μακρινό Βορρά».

«Το Πεκίνο και η Μόσχα έχουν εντείνει την πρακτική συνεργασία τους στην Αρκτική. Αυτό αποτελεί μέρος μιας εις βάθος στρατηγικής συνεργασίας που αμφισβητεί τις αξίες και τα συμφέροντά μας. Η απάντησή μας είναι μια ισχυρή και προβλέψιμη παρουσία στην περιοχή», δήλωσε ο  Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ κατά τη διάρκεια επίσκεψης στην καναδική στρατιωτική βάση Cold Lake.

 

………………………………………………………………………….

Δεν υπάρχουν σχόλια