Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέρασε Πρώτη Στους 16 !! Νίκησε Και Την Ισπανία, Μετά Την Γερμανία Που Αποκλείστηκε !!

 

Μουντιάλ 2022. “Φονιάς Γιγάντων” Η Ιαπωνία, 

Πέρασε Πρώτη Στους 16 !! Νίκησε Και Την Ισπανία, Μετά Την Γερμανία Που Αποκλείστηκε !!

Έριχνε ψηλά την σφαίρα και την γη που έθρεψε πολλούς άρχισε να κτυπά με προικισμένα πόδια και να κάνει στροφές γρήγορες και εναλλασσόμενες, ενώ οι άλλοι νέοι τον ζητωκραύγαζαν και στον ουρανό υψώνονταν δυνατές φωνές.
Αυτό που διαβάσατε δεν είναι αναμετάδοση ποδοσφαίρου από κουλτουριάρικο ραδιοσταθμό, αλλά απόσπασμα από τον Όμηρο! (Οδύσσεια θ 370/375)

2012-08-28_004020266
Άνδρας που δείχνει τεχνικές του παιχνιδιού επίσκυρος σε ένα παιδάκι. Έτος δημιουργίας: 500 π.Χ. Τόπος ανακάλυψης: Ανάγλυφο σε επιτύμβιο μνημείο στον Πειραιά.

 

Έτσι και οι Ιάπωνες ζητωκραυγάζουν και στον ουρανό υψώνουν δυνατές φωνές, μετά την ιστορική πρόκρισή τους στους δεκαέξι του Μουντιάλ 2022 !!

Εύγε στους Ιάπωνες που σαν καμικάζι ρίχτηκαν στην επίθεση και μέσα σε τρία λεπτά έσκισαν τα δίχτυα των Ισπανών βάζοντας δύο τέρματα και ανέτρεψαν το σκορ !!

Ο επίσκυρος στα πόδια του Ρίτσου Ντόαν και του Τανάκα έγινε σφαίρα – φονιάς και των υπεροπτικών Ισπανών, όπως είχε γίνει και των Γερμανών !!

Έξω η Γερμανία από την συνέχεια του Μουντιάλ !!

Παρ’ ολίγον , όσο νικούσε η Κόστα Ρίκα κατά την διάρκεια του αγώνα την Γερμανία, έμενε έξω και η Ισπανία, που θα πρέπει να στείλει ευχαριστήρια στους Γερμανούς που την κράτησαν ζωντανή στο Μουντιάλ !!

google

…………………………………………………………………………………………………..

ΠΗΓΗ ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ

ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Ε.ΣΥ ΠΕΙΡΑΙΑ 2 
ΤΣΑΜΑΔΟΥ 55 ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΤΗΛ  2104221659

ΗΝΙΟΧΟΣ

……………………………………………………………………

Δεν υπάρχουν σχόλια