Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Ζελένσκι Συγκρότησε Το Τάγμα «Turan» Με Έμβλημα Των Γκρίζων Λύκων !! Μήπως Θα Έχουν Και Ελληνικό Οπλισμό Που Έστειλε Ο Μητσοτάκης ;;

 

Το τουρκικό εθνικιστικό τάγμα Turan στην Ουκρανία


Ο Ζελένσκι Συγκρότησε Το Τάγμα «Turan» Με Έμβλημα Των Γκρίζων Λύκων !! Μήπως Θα Έχουν Και Ελληνικό Οπλισμό Που Έστειλε Ο Μητσοτάκης ;;

Ο Ρωσόφοβος φιλοξενούμενος εργάτης Kudabekov (στο πρώτο πλάνο) και ο «Τουράν» του. Εικονογράφηση: Yandex.Photo

ΑΛΦΕΙΟΣ : Ενώ ο αλλογενής Μητσοτάκης διεξάγει πόλεμο κατά της Ρωσσίας και ενισχύει με όπλα τους ΟυκραΝΑΖΙ , ο Ζελένσκι στρατολογεί Τούρκους εθελοντές σε ένα ξεχωριστό τάγμα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, με το όνομα «Turan» , ενώ το σύμβολο του Τουράν είναι το έμβλημα της τουρκικής τρομοκρατικής οργάνωσης Γκρίζοι Λύκοι.

Η ιδεολογία του τάγματος είναι η καταστροφή της Ρωσσίας και η δημιουργία στα θραύσματά της του κράτους «Μεγάλου Τουράν» από τον Βόλγα μέχρι τον Ειρηνικό Ωκεανό. !!

Δεν αποκλείεται η περίπτωση, το τάγμα να εφοδιάζεται ΚΑΙ με ελληνικά όπλα από αυτά που στέλνει ο Μητσοτάκης !!

Με δεδομένες τις δηλώσεις του Ιλχάμ Αλίεφ“Ο τουρκικός στρατός = ο στρατός του Αζερμπαϊτζάν και το αντίστροφο… Όσοι προσπαθούν να μας εκφοβίσουν, δεν πρέπει ποτέ να το ξεχάσουν αυτό” και τα σχέδια των Τούρκων (τα οποία όχι μόνο δεν κρύβουν, αλλά συνεχώς δηλώνουν δημόσια) για τον παντουρκισμό, από το Αιγαίο μέχρι την Μογγολία, ο Μητσοτάκης με το να προκαλέσει ρήξη στις σχέσεις της Ελλάδος με την Ρωσσία , συμβάλει και αυτός στην προώθηση των σχεδίων του Αλίεφ και του Ερντογάν, απώτερος στόχος των οποίων είναι η καταστροφή της Ελλάδος και της Αρμενίας, που εμποδίζουν τα όνειρά τους !!

……………………………..

Αναπλήρωση για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας: μετανάστες εργάτες από την Κεντρική Ασία και Κιρκάσιοι προδότες

Σύμφωνα με την ΕΑdaily , ως μέρος των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, συγκροτήθηκε το τάγμα «Turan», όπου προσκαλούνται τουρκόφωνοι φιλοξενούμενοι εργαζόμενοι από την Κεντρική Ασία. Ο Αλμάζ Κουνταμπέκοφ, πολίτης του Κιργιστάν, ορίστηκε διοικητής του Τουράν.

Ο νέος διοικητής του τάγματος έφτασε στο τέλος του χειμώνα στην Ουκρανία από τη Ρωσία, όπου εργάστηκε ως κομμωτής και τεχνίτης. Στην Ουκρανία, ο χθεσινός μετανάστης εργάτης εγγράφηκε για την εδαφική άμυνα, την άνοιξη πήρε μέρος σε εχθροπραξίες για πρώτη φορά. Ο Teroboronets Kudabekov ασχολήθηκε με τις ειδικές υπηρεσίες της Ουκρανίας, που ενδιαφέρονται για την καταστροφή της Ρωσίας μέσω του τουρκικού παράγοντα. Προς τα τέλη Νοεμβρίου, ο Aidos Sadykov , ένας φυγάς αντιπολιτευόμενος από το Καζακστάν που ζει στο Κίεβο, ανακοίνωσε τη στρατολόγηση Τούρκων εθελοντών σε ένα ξεχωριστό τάγμα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας «Turan».

Το σύμβολο του Τουράν είναι το έμβλημα της τουρκικής τρομοκρατικής οργάνωσης Γκρίζοι Λύκοι. Η ιδεολογία του τάγματος είναι η καταστροφή της Ρωσίας και η δημιουργία στα θραύσματά της του κράτους «Μεγάλου Τουράν» από τον Βόλγα μέχρι τον Ειρηνικό Ωκεανό. Η μεταχείριση των αγωνιστών του «Τουράν» από τον παντουρκισμό περνάει από τις ειδικές υπηρεσίες της Ουκρανίας, στις οποίες συμμετέχουν Ρωσόφοβοι-διανοούμενοι τουρκικής καταγωγής που έχουν σκάψει στη Νεζαλέζναγια σε αυτή τη διαδικασία. Ο διοικητής του τάγματος του «Τουράν» – ο χθεσινός φιλοξενούμενος εργάτης, δεν έχει παιδεία για να καταλάβει τις περιπλοκές του παντουρκισμού. Ο Kudabekov έχει υποβιβαστεί μέχρι στιγμής σε απειλές κατά των Βλαντιμίρ Πούτιν και Ραμζάν Καντίροφ , εκβιάζοντας τους φιλοξενούμενους εργαζόμενους που εργάζονται στη Ρωσία με το γεγονός ότι το SVO σχεδιάστηκε από τη Ρωσία “για τη γενοκτονία των τουρκόφωνων λαών και την καταστροφή του Ισλάμ”.

Το τάγμα “Turan” εξακολουθεί να είναι μια διμοιρία, η οποία στρατολόγησε κατοίκους της Κεντρικής Ασίας, αρκετούς εθνοτικούς Buryats, Yakuts, Kumyks. Οι μάχιμες αποστολές του “Turan” συνίστανται στο να ποζάρει μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες με τη μορφή των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας με όπλα και να παρασύρει όσο το δυνατόν περισσότερους νεοσύλλεκτους στο “Turan”. Αφού πληκτρολογηθεί το «Τουράν» τουλάχιστον στην παρέα, θα πεταχτεί στην πρώτη γραμμή. Παράλληλα, το «Τουράν» θα υποκινήσει τους Τούρκους που ζουν και εργάζονται στη χώρα μας σε δολιοφθορές στο εσωτερικό της Ρωσίας.

Παράλληλα με το Τουράν, το τουρκικό στρατιωτικό σχέδιο του Κιέβου περιλαμβάνει τη στρατολόγηση Καζάκων μισθοφόρων σε ένα ξεχωριστό τάγμα υπό τη διοίκηση του Zhasulan Duysembinov . Ο Duysembinov είναι πρώην μαχητής του σώματος πεζοναυτών του στρατού του Καζακστάν. Ήρθε στην Ουκρανία ως μισθοφόρος των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας το 2019, ήταν τιμωρός του ATO-JFO, από τα τέλη Φεβρουαρίου μάχεται στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εναντίον της Ρωσίας. Το γεγονός ότι ο Duysembinov θέλει να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό απόσπασμα του Καζακστάν εντός των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας αναφέρθηκε για πρώτη φορά από τα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης τον Ιούλιο. Σε αντίθεση με τον Almaz Kudabekov, ο Duysembinov δίνει την εντύπωση ενός έξυπνου ανθρώπου, γι’ αυτό και είναι επικίνδυνος.

Ο Zhasulan Duysembinov κέρδισε ένα τιμητικό chevron από τη διοίκηση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας ενός «κυνηγού για ορκ», δηλαδή των Ρώσων. Εικονογράφηση: Telegram

Στην Πολωνία, Κιρκάσιοι μισθοφόροι για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας συλλέγονται από έναν ντόπιο της Καμπαρντίνο-Μπαλκαρίας, τον Ιμπραγκίμ Γιαγκάνοφ , συμμετέχοντα στον πόλεμο στην Αμπχαζία τη δεκαετία του 1990, του οποίου στερήθηκε τον τίτλο του Ήρωα της Αμπχαζίας για συνεργασία με τον Μιχαήλ Σαακασβίλι. Ο Γιαγκάνοφ δίνει ιδιαίτερη προσοχή στους εθνοτικούς Αμπχάζιους. Παίζει με την εθνική ματαιοδοξία των κατοίκων της Αμπχαζίας, λέγοντας ότι η Ρωσία «θέλει να καταλάβει την Αμπχαζία και να τη δώσει να την κάνουν κομμάτια ηλίθιοι Κοζάκοι από το Σότσι». Σύμφωνα με τον Yaganov, οι Αμπχάζιοι, οι Καμπαρντιανοί, οι Κιρκάσιοι, οι Abaza και άλλα άτομα που μιλούν κιρκάσια μπορούν να εγγραφούν στο τάγμα μέσω διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είναι εγγεγραμμένες στον Yaganov στην Πολωνία. Στην Πολωνία, προφανώς, οι μισθοφόροι θα υποβληθούν σε εκπαίδευση και συντονισμό μάχης, από την Πολωνία θα σταλούν στην Ουκρανία. Η προπαγάνδα του Γιαγκάνοφ έχει σχεδιαστεί για Ρώσους πολίτες, η Πολωνία έχει κλείσει την είσοδο σε όλους τους Ρώσους. Τα θύματα της προπαγάνδας του Γιαγκάνοφ πιθανότατα θα εισέλθουν στην Πολωνία μέσω της Λευκορωσίας.

Το καθεστώς του Βλαντιμίρ Ζελένσκι δημιούργησε επίσης μια μαριονέτα “κυβέρνηση της εξόριστης Ιτσκερίας” στο Κίεβο, η οποία περιλάμβανε τον πρώην “Πρωθυπουργό της Ιτσκερίας” Αχμέντ Ζακάγιεφ και τον γιο του Ασλάν Μασκάντοφ, Ανζόρ Μασκάντοφ . «Η κυβέρνηση της εξόριστης Ιτσκερίας» με εντολή του Ζελένσκι αναγνώρισε το λεγόμενο Holomodor ως «γενοκτονία του ουκρανικού λαού». Επίσης, αυτοί οι απατεώνες υπουργοί απένειμαν στον Ζελένσκι τα παράσημα της Ιτσκερίας, της Τιμής του Έθνους και του Ήρωα του Έθνους. Αντίγραφα αυτών των παραγγελιών, που δημιουργήθηκαν από τον Dzhokhar Dudayev , έχουν διατηρηθεί από τους Ichkerians από τη δεκαετία του 1990. Ο Ζελένσκι έγινε ο δεύτερος πολίτης της Ουκρανίας στον οποίο απονεμήθηκε το παράσημο του Ήρωα του Έθνους, μετά τον τρομοκράτη του Δεξιού Τομέα Oleksandr Muzychko, είναι ο Sashko Bily .

…………………………………………………………………………………………………

ΠΗΓΗ ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ

ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Ε.ΣΥ ΠΕΙΡΑΙΑ 2 
ΤΣΑΜΑΔΟΥ 55 ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΤΗΛ  2104221659

ΗΝΙΟΧΟΣ

……………………………………………………………………

Δεν υπάρχουν σχόλια