Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΟΙΟΣ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΙΝΑΙ;

Τον κεντρικό τραπεζίτη γνωρίζετε ποιός τον έβαλε, ποιός τον πρότεινε και ποιός τον διόρισε στην θέση κεντρικού τραπεζίτη; Οι δανειστές ξεπλένουν τα χέρια τους, για αυτό μένει κρυφό αυτό το μαγαζί! Ενώ η κεντρική τράπεζα είναι δική τους βάζουν την κυβέρνηση, για να μην φαίνονται βεβαίως, να προτείνει κεντρικό τραπεζίτη! Δηλαδή τον Γιώργο Προβόπουλο τον είχε προτείνει η κυβέρνηση.
ΔΗΛΑΔΗ Η ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Φ.Ε.Κ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ  ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ, προτείνει τον κεντρικό τραπεζίτη, για να συνεργαστεί καλώς με την κεντρική τράπεζα. Μα καλά, βάζετε δικό σας άνθρωπο, τον οποίο τον εκλέγει η βουλή και μετά ο κύριος Γιώργος και ο κάθε Προβόπουλος σκίζει το έθνος μου....και βέβαια ούτε υπακούει στην κυβέρνηση; Και αμέσως μετά διορίζουν τον Γιάννη Στουρνάρα στην θέση του κεντρικού τραπεζίτη!

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΙΔΙΑ; 

ΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΑ ΑΦΗΝΑΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ;

ΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΙΝΑΞΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ! ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΚΟΝΙΟ! Ή ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!

ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ!

ΚΑΙ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΜΙΑ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΕΙΝΑΙ! Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΚΙΖΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ; ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ;

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΜΑΣ!ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ! ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ! ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ!

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΩΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΒΟΥΛΗ, ΚΟΜΜΑΤΑ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΜΜΕ!

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ!



ΠΑΡΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ!

ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ! 
ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ! 


ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΟ VIDEO:ΕΞΩΔΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΚΛΗΤΕΥΣΗΣ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΠΡΟΣ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ




Δεν υπάρχουν σχόλια